ADANA / KOZAN - Ahmet Cevdet Çamurdan Ortaokulu

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı okulumuzun da katkılarıyla ilçemzde coşkuyla kutlandı.İlçe kaymakamımız,belediye başkanımız,milli eğitim müdürü ve personelimiz ile ilçe halkının da katılımıylailçemiz Cumhuriyet Parkı'nda güne dair konuşmalar,şiirler ve gösteriler eşliğinde Cumhuritetimizin 100. yılını kutladık.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuz Türkçe Öğretmeni Mikail Kurtgöz Rehberliğinde öğrencilerimiz Şiir Dinletisi ve Kent Müzesi gezisi yaptılar.Öğretmenimiz ve öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 103. yıldönümüde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladık.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz