ADANA / KOZAN - Ahmet Cevdet Çamurdan Ortaokulu

Ahmet Cevdet Çamurdan Ortaokulu

Adres
TAVŞANTEPE MAH. 15041 SK. AHMET CEVDET ÇAMURDAN ILKOKULU BLOK NO 2A KOZAN / ADANA
Vizyon
Milli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, çizgi üstü model bir okul olmak.
Misyon
• Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek için varız. • Eğitimi okul öncesinden başlayarak vermek için varız. • Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek için varız. • Çevremize de eğitim vermek için varız. • Severek gelebilecek bir okul ortamı hazırlamak için varız. • Geleceğimize en kaliteli insanı yetiştirmek için varız.
Başarılar
Okulumuz öğrencileri ilçede düzenlenen yarışmalarda başarı göstermektedir. Çeşitli dereceler almıştır.
Öğretim Şekli :İkili
BAŞLAMA SAATİ: 06.50 BİTİŞ SAATİ : 12.40
KLİMA-SOBA
Kolay. Her 15 dakikada dolmuş var.
Yerleşim Yeri
Şehir merkezine 2 km. uzaklıkta. Okulumuzun yeri sakin. Gürültü yok. Görünüm olarak çok güzel.
Merkez